Weer thuis…

Het is vrijdag, en ik ben weer thuis na een heerlijke midweek Schiermonnikoog.
Woensdagavond lekker gedineerd bij Bernstorff: vooraf eendeborstfilet, als hoofdgerecht runderlende. Wederom geweldig gesmaakt.

Donderdagochtend kwam mijn moeder naar Schiermonnikoog. Eerst hebben we op het terras bij Bernstorff koffie/thee met een lekker stuk appeltaart gegeten. Daarna heb ik haar mijn “huisje voor een paar dagen” laten zien.

Toen op de fiets gestapt. Lekker stuk gefietst. Geluncht bij De Marlijn, en daarna nog verder gefietst, tot aan de Kobbeduinen. Daarna tegen de wind in terug naar het appartement.

Aan het einde van de middag stond er nog een stukje hardlopen op het programma. Moeders heeft zich op het terras genesteld met wat tijdschriften en een kop koffie, maar stond me op te wachten op de strandopgang toen ik een half uurtje later van mijn geploeter door de duinen terugkwam.

‘s Avonds lekker gegeten bij Brakzand (tournedos met uien en champignons), en daarna nog ff lekker TV gekeken in het appartement.
Om 12 uur naar bed gegaan, maar nog tot kwart voor 1 liggen kletsen en lachen. ‘t Was net of we op schoolreisje waren 😉

Vannacht niet wakker geworden van de Haan des Huizes. M’n moeder wel, om half 4 😉
Wel heeft het vannacht, na een hele week droog, pijpestelen geregend.

Na een ontbijtje met eitjes van de Kippen des Huizes zijn we om half 11 met de boot weer naar het vasteland gegaan. Bij m’n ouders thuis nog een lekker hapje gegeten, en toen maar weer richting Enschede.
En daar zit ik nu. Nog een weekend voor de boeg, maar dan is de vakantie echt voorbij.

Het was weer heerlijk op het eiland. Actief geweest, maar ook lekker geluierd. Lekker gegeten. Prima weer gehad, mooie rooie kop opgelopen 😉
En prettig gezelschap: Mam, het was gezellig!

Comments are closed.